CINE SUNTEM?

Compania noastră este specializata in producerea de scule speciale si in reascuțirea sculelor din carburi metalice si HSS.
De-a lungul anilor am dezvoltat produse speciale si servicii ce oferă soluții variate, in funcție de cerințele si nevoile fiecărui client, național sau internațional.

Microtek livrează întotdeauna eficienta si calitate clienților săi.

MISIUNEA NOASTRA

Punem in aplicare in mod consecvent ceea ce promitem si lucram pentru a atinge obiectivele si cerintele clientului prin devotament, disponibilitate, punctualitate si flexibilitate. Acestea sunt valorile pe care le impunem si ne recomanda ca fiind un partener de incredere.

VIZIUNEA NOASTRA

Construim parteneriate de lunga durata cu clientii nostri, bazate pe incredere, consecventa si calitatea produselor si serviciilor noastre. Din dorinta de a ne arata respectul fata de client ne-am imbunatatit in mod continuu, pastrand standardele ridicate.

ULTIMELE NOUTATI

Participam la Automotive Expo 2017

March 1st, 2017|0 Comments

Pe 30.03.2017 ne gasesti la Automotive Expo & B2B Meetings 2017, Sibiu, Romania. Pregatiti cu servicii avantajoase si [...]

Microtek Angajeaza!

February 28th, 2017|0 Comments

Microtek isi mareste echipa! Iti doresti un job ca programator, operator CNC sau agent de vanzari in cadrul companiei [...]

Partenerii si clientii nostri